Bosna i Hercegovina     | 10.12.2020. 17:31 |

Vlada HNŽ-a za iznalaženje održivih rješenja za zdravstvene radnike

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. prosinca (FENA) - Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) na sjednici u četvrtak još je jedanput razmotrila sve do sada poduzete aktivnosti u svezi zahtjeva Nezavisnog sindikata zaposlenika SKB Mostar, te zadužila resorno Ministarstvo da iznova pozove spomenuti sindikat da, poštujući propisanu proceduru, imenuje pregovarački tim i prihvati Protokol o pregovaranju, kako bi, u duhu dijaloga i kompromisa, započeli pregovore s ciljem iznalaženja najboljih i održivih rješenja.

Vlada je na sjednici usvojila Zaključak o usklađivanju rashoda s prihodima za razdoblje od 1. do 30. studenog 2020. godine i Operativni plan za studeni 2020. godine.

Također, usvojeno je Izvješće o izvršenju proračuna HNŽ-a i Izvješće o izvršavanju Tekuće pričuve za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2020. godine, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Vlada je razmatrala Izmjene i dopune Proračuna za 2020. godinu, kao i Nacrt proračuna HNŽ-a i Nacrt zakona o izvršenju proračuna za 2021. godinu, o kojima je postignuta visoka razina usuglašenosti, te se usvajanje tih najznačajnih financijskih dokumenata očekuje početkom sljedećega tjedna, navodi se u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom