Bosna i Hercegovina     | 12.12.2020. 09:06 |

Konferencija za mame 'MAMF' okuplja žene iz BiH oko zajedničkih tema

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. decembra (FENA) - Treća MAMF konferencija za mame, čiji je cilj povezati majke iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine, bit će održana danas u Sarajevu.

Glavna misija konferencije je da okupi žene iz različitih krajeva BiH oko zajedničkih tema kao što su majčinstvo, briga o zdravlju, poslovni izazovi, ali i ponudi priliku da se žene zabave, uvežu i napune baterije slušajući priče drugih  žena, dijeleći iste brige, strahove ali i ohrabrenja.

Ove godine poseban akcenat stavljen je na aktivan doprinos u zajednici, jer kako kažu organizatori, ono što činimo i promoviramo može itekako uticati na živote drugih.  

Paneli 3.MAMF-a su : Zdrava mama i djeca, Priče heroina, Biznis klub i Hrana za dušu, a govornici su, specijalista ginekologije i akušerstva Admir Rama, pedijatar Amra Junuzović-Kaljić, kao i direktorica udruženja „Dajte nam šansu“ Ines Kavalec, Emina Ganić, Razija Mujanović, aktivistkinja i direktorica Fondacije CURE Jadranka Miličević i psiholog Nermina Vehabović-Rudež.

U skladu sa epidemiološkim mjerama, prisustvo će biti omogućeno za 30 osoba, dok će snimak konferencije biti distribuiran putem društvenih mreža, najavljeno je iz MAMF Tima.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu