Bosna i Hercegovina     | 13.12.2020. 10:19 |

Na graničnom prijelazu Gradiška otkriveno 110 kg 'skanka'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. prosinca (FENA) - Na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška 13. prosinca spriječeno je krijumčarenje 110 kilograma opojne droge 'skank', namijenjene europskom tržištu, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 250.000 eura.

U operativnoj akciji Granične policije BiH kodnog naziva "Diablo", provedenoj pod nadzorom Tužiteljstva BiH, droga je otkrivena uz pomoć specijalističke opreme kod državljanina Republike Hrvatske u automobilu nizozemskih registarskih oznaka.

Hrvatski državljanin priveden je u službene prostorije Granične policije BiH, nakon čega će biti predan Tužiteljstvu BiH na daljnje postupanje. U predmetu je ostvarena i značajna suradnja s Državnom agencijom za istrage i zaštitu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

"Unatoč svim problemima s kojima se suočava Granična policija BiH, počevši od borbe s nezakonitim migracijama i značajno umanjenim kadrovskim i materijalno-tehničkim sredstvima, bilježimo jako dobre rezultate rada. Ovo je jedna u nizu uspješnih operativnih akcija u borbi protiv prekograničnog kriminala te ovim putem zahvaljujem i Tužiteljstvu BiH i Državnoj agenciji za istrage i zaštitu na odličnoj suradnji, a posebno pohvaljujem djelovanje Središnjeg istražnog ureda Granične policije, odjel za prikrivene operacije, na ovako značajnom poduhvatu", izjavio je ravnatelj Granične policije Zoran Galić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta