Stranačke aktivnosti     | 14.12.2020. 08:13 |

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Danas, 13. prosinca u poslijepodnevnim satima, Bunu je posjetilo izaslanstvo Gradskog odbora HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom Slavenom Zeljkom i nositeljem liste HDZ-a BiH za Grad Mostar dr. Mariom Kordićem.

Izaslanstvu su nazočili nositelj liste HDZ-a BiH za gradsko područje jug Kažimir Milićević te ostali kandidati s liste HDZ-a BiH za gradsko područje jug Ivana Petrović, Davor Barišić, Tanja Hadžimusić te kandidatkinja na gradskoj listi HDZ-a BiH s Bune Vanja Maslać.

Održana je mala svečana ceremonija otvaranja spomenika koji su sagradili veterani HVO Buna u spomen braniteljima i nazvali ga po spomen danu „13. srpanj“, a visoko izaslanstvo je odalo počast žrtvi poginulih branitelja.

Nakon toga je uslijedilo prigodno obraćanje i druženje s nazočnim građanima, odaslane su poruke kojima su pozvani svi građani da izađu na predstojeće izbore, ukazano je na potrebu da ostanemo zajedno i da gradimo puno ljepšu i bolju Bunu kakvu je pamtimo da je bila oduvijek, te da joj damo jedno novo ruho i novo svijetlo i samim time da stvorimo kvalitetniji život i sigurnost za sve žitelje Bune.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'