Bosna i Hercegovina     | 15.12.2020. 11:04 |

Humanitarna akcija 'Pomozi i ti onome koji nema' udruge 'Kap ljubavi'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 15. prosinca (FENA) - Humanitarna udruga "Kap ljubavi" iz Tomislavgrada tradicionalno u ovo doba godine organizira humanitarnu akciju "Pomozi i ti onome koji nema" u okviru koje su prikupljene osnovne životne i higijenske potrepštine za osobe slabijeg imovinskog stanja.

- Duvnjaci su i ove godine dobrim odzivom u predbožićno vrijeme te u okolnostima epidemije pokazali svoju dobrotu i osjetljivost za osobe slabog imovnog stanja - za Fenu je kazala tajnica Udruge Dražena Perković.

Akcija prikupljanja pomoći krenula je početkom prosinca, a ovih dana volonteri su počeli dijeliti pakete.

Perković napominje kako akcije i dalje traje te da svi oni koji mogu i žele pomoći svoje pakete mogu donijeti u prostorije Udruge.

Iz Udruge "Kap ljubavi" najavili su i humanitarni online Božićni koncert koji će se održati 20. prosinca u suradnji s Kulturno informativnim centrom Tomislavgrad i duvanjskim glazbenikom Domagojem Jerlagićem.

Na koncertu će nastupiti više glazbenih izvođača, a prijenos će biti dostupan na platformi LiVideo, te na Youtube kanalu i Facebook stranicama medijskih pokrovitelja, kao i u programu Radio Tomislavgrada, Radio Livna i Kupreškog radija.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta