Servisne informacije     | 16.12.2020. 08:47 |

FHMZBiH - Narednih dana u BiH pretežno oblačno u Hercegovini sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 16. decembra (FENA) - Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sutra, 17. dcembra, moguća je magla ili niska oblačnost. U ostatku naše zemlje zemlje bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto sunčanije se očekuje u Hercegovini. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 7, a najviša dnevna od 6 do 11, na jugu do 13 stupnjeva. 

U petak, 18. decembra, očekuju se identične vremenske prilike, odnosno, u većem dijelu Bosne, po kotlinama i uz riječne tokove, dugotrajna magla i niska oblačnost. U ostatku Bosne jutro oblačno uz postepeno razvedravanje. Nešto sunčanije očekuje se u Hercegovini. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 7, a najviša dnevna od 5 do 10, na jugu do 13 stupnjeva. 

Prvog dana vikenda, u subotu 19. decembra, u Bosni će također biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 7, a najviša dnevna od 5 do 10, na jugu do 13 stupnjeva, saopćeno je iz FHMZBiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'