Bosna i Hercegovina     | 17.12.2020. 14:19 |

Epidemiološke mjere u Brčkom produljene do 10. siječnja

FENA Saopćenje

BRČKO, 17. prosinca (FENA) - Stožer za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH donio je u četvrtak naredbu kojom aktualne mjere na području Distrikta zbog covida-19 ostaju na snazi do 10. siječnja 2021. godine.

"Zabranjuje se kretanje osobama na području Brčko distrikta BiH u razdoblju od 22 do 5 sati. Od ove mjere izuzimaju se svi zaposlenici koji vrše službene dužnosti ili su uključeni u provedbu mjera i aktivnosti u svezi s proglašenjem stanja prirodne nesreće zbog koronavirusa, kao i zaposlenici u pravnim osobama u kojima se radi kontinuiteta proizvodnje rad odvija u smjenama", priopćeno je iz Stožera.

Rad ugostiteljskih objekta i dalje je ograničen do 19 sati, kao i rad sportskih kladionica, kockarnica i drugih priređivača igara na sreću te teretana, fitness-centara, škola sporta i rekreativnih aktivnosti koji se obavljaju u zatvorenom prostoru.

Kada je riječ o radu škola, prvo polugodište školske 2020./2021. godine završava se 18. 12. 2020. godine, a drugo polugodište počinje nakon zimskog odmora, 11. 1. 2021. godine, osim ako zbog epidemiološke situacije ne dođe do novih promjena.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo