Bosna i Hercegovina     | 23.12.2020. 08:39 |

GO HDZ BiH Mostar: 61 sat od zatvaranja birališta još nisu prebrojani glasovi

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. prosinca (FENA) - Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar pozvao je Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH da konačno objavi rezultate lokalnih izbora u Mostaru.

"Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar osuđuje politički kompromitirano Središnje izborno povjerenstvo BiH te ih ovim putem pozivamo da konačno objave ukradene rezultate lokalnih izbora za Grad Mostar", navodi se u priopćenju mostarskog HDZ-a BiH.

Prošlo je, navodi se dalje, točno 61 sat od zatvaranja biračkih mjesta, a postupak brojanja glasova još nije okončan što "izaziva veću bojazan u ispravnost izbornog procesa i potvrđuje teze o kompromitiranosti Središnjeg izbornog povjerenstva BiH".

Ovakvi potezi, smatraju u HDZ-u BiH, stvaraju bespotrebne tenzije i zabrinutost da legitimna izborna volja građana i konstitutivnih naroda može biti izigrana od strane državnog tijela zaduženog za organiziranje i provedbu izbora.

"Pozivamo javnost da narušeni izborni proces u Gradu Mostaru spasimo zajedničkim snagama i raspoloživim demokratskim sredstvima", poručili su iz GO HDZ-a BiH Mostar.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo