Bosna i Hercegovina     | 23.12.2020. 14:19 |

NSRS - Čubrilović uputio telegram saučešća Gradu Bijeljina i porodici Mićić

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. decembra (FENA) - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas telegram saučešća Gradu Bijeljina i porodici gradonačelnika Miće Mićića.

„Uime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje lično ime upućujem vam izraze iskrenog žaljenja zbog smrti Miće Mićića. Gospodin Mićić ostat će upamćen kao čovjek koji je sve svoje dužnosti obavljao profesionalno i uspješno. Po dobrim rezultatima pamtimo ga iz vremena kada je bio ministar za izbjegla i raseljena lica i ministar rada i boračko-invalidske zaštite u Vladi Republike Srpske, a posebno kao načelnika, potom gradonačelnika Bijeljine koja je za 16 godina, koliko je bio na njenom čelu, izrasla u istinski grad po mjeri svih njenih stanovnika“, napisao je Čubrilović u telegramu.

On je naveo da je odlazak Mićića još jedna opomena svima da virus korona ne bira i da moramo učiniti sve što je u našoj moći da se zaštitimo i spasimo svaki život u Republici Srpskoj.

„Nažalost, Mićić je ovu bitku izgubio, ali njegovi uspješno realizovani projekti, posebno u gradu Bijeljina, ostat će na ponos i trajno sjećanje. Neka mu je vječna slava i hvala“, navodi se u telegramu predsjednika Narodne skupštine Čubrilovića, a koje prenosi u svom saopćenu Odsjek za odnose s javnošću NSRS.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije