Bosna i Hercegovina     | 25.12.2020. 09:42 |

Fra Bono Tomić: Uživajmo u prazniku ljubavi i sačuvajmo optimizam

FENA Muhamed Sadiković

BIHAĆ, 25. decembra (FENA) - Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić tradicionalno je povodom Božića posjetio Župni ured "Svetog Ante Padovanskog" i bihaćkog župnika fra Bonu Tomića.

-Svaka posjeta naših sugrađana, pa tako i našeg gradonačelnika za nas je radost i veliko duhovno zadovoljstvo, a pogovo za blagdan Božić. To je praznik ljubavi, sreće i mira, koji okuplja porodice, komšije i prijatelje. Približimo se Bogu i nemojmo se odavati pesimizmu, jer ćemo samo tako  izići jači iz ovog teškog vremena pandemije i migrantske krize - poručio je fra Bono Tomić.

Bihaćki gradonačelnik Fazlić uputio je božićnu čestitku sugrađanima katolicima, uz obećanje da će sve učiniti da naredna godina bude barem malo lakša i uspješnija.

-Čestitka svim sugrađanima i prijateljima katoličke vjerooispovjesti, uz nadu da će Božić provesti u blagostanju. Prvi projekt u narednoj godini bit će adaptacija i asfaltiranje putne komunikacije u naseljima Vrkašić i Kralje, te osvjetljenje prostora oko crkve i župnog ureda, što je nadam se barem mali razlog za optimizam i osmijeh na licu - kazao je Fazlić.

Naglašeno je kako je ovo tradicionalna posjeta i druženje, kojima se pokazuju sve vrijednosti i ljepota suživota i prijateljstva u gradu na Uni.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta