Stranačke aktivnosti     | 25.12.2020. 12:25 |

Saopćenje za javnost Koalicije za Mostar

FENA Saopćenje

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Predstavnici stranaka u okviru „Koalicije za Mostar 2020“ održali su sastanak sa ciljem analize upravo provedenog izbornog procesa u Mostaru.

Konstatovano je da je Koalicija za Mostar 2020. ostvarila izuzetno dobar izborni rezultat, zbog čega se sve stranke i kandidati Koalicije zahvaljuju građanima na ukazanom povjerenju i podršci.

Istrajno ćemo raditi na svemu što su naši kandidati najavili u predizbornoj kampanji, pod nazivom „Sve za Mostar“.

„Koalicija za Mostar 2020“ će i dalje biti neizostavan i stabilizirajući faktor na mostarskoj političkoj sceni, a sve sa ciljem stvaranja jedinstvenog i za sve građane otvorenog Grada Mostara.

Članice „Koalicije za Mostar 2020“ potvrdile su nastavak zajedničkog djelovanja, te svoju podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Mostara, dr Zlatku Guzinu.

Nosilac naše Gradske liste, dr. Zlatko Guzin, ostvario je izvrstan izborni rezultat, što ga u najboljem smislu legitimira kao najozbiljnijeg kandidata za budućeg gradonačelnika Grada Mostara.

Koalicija za Mostar 2020

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom