Bosna i Hercegovina     | 30.12.2020. 11:13 |

Pismo podrške 'Napretka' gradovima u Hrvatskoj nastradalim u zemljotresu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. decembra (FENA) - Hrvatsko kulturno društvo 'Napredak' uputilo je danas pismo podrške i suosjećanja predsjedniku Republike Hrvatske, predsjedniku Vlade RH, kao i gradonačelnicima gradova koji su nastradali u zemljotresu.

- Središnju upravu i članstvo Hrvatskog kulturnog društva 'Napredak' duboko je potresla vijest o razornom zemljotresu, koji je pogodio Republiku Hrvatsku. Osobito gradove Petrinju, Glinu i Sisak, koji su pretrpjeli stradanja žitelja ali i ogromnu materijalnu štetu koja je mnoge ostavila bez domova.

Izražavamo najdublju sućut obiteljima stradalih te iskazujemo suosjećanje i podršku u savladavanju posljedica, koje su nastale tom prirodnom katastrofom i to u trenucima kad se cijeli svijet grčevito bori i s pandemijom virusa korona. Slike koje smo vidjeli iz razorenih gradova izazvale su tugu, žal i nevjericu.

Hrvatsko kulturno društvo 'Napredak' svim građanima Republike Hrvatske iskazuje suosjećanje i želje za što bržim oporavkom povrijeđenima, ali i onima koji su pretrpjeli traume, za koje će trebati dosta vremena da zacijele. Kao Društvo koje ljubi čovjeka, 'Napredak' će u okvirima svojih mogućnosti pomoći i pokušati ublažiti bol doživljenog i pretrpljenog - ističe se u pismu podrške i suosjećanja.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta