Bosna i Hercegovina     | 31.12.2020. 10:17 |

Tegeltija čestitao građanima Novu godinu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 31. decembra (FENA) - Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Zoran Tegeltija čestitao je građanima Bosne i Hercegovine Novu godinu sa željom da 2021. godina donese dobro zdravlje, porodičnu sreću i profesionalne uspjehe.

Kako je naveo, godinu na izmaku obilježila je pandemija koronavirusa koja je svima promijenila način življenja, ali i prioritete te je spašavanje života i zdravlja ljudi postalo prioritet, a paralelno s tim uslijedila je borba za očuvanje svakog radnog mjesta i saniranje ekonomskih posljedica.

- Duboko sam uvjeren da ćemo se u godini koja je pred nama uspješno izboriti sa zdravstvenim izazovima i biti posvećeni ekonomiji, investicijama, otvaranju novih radnih mjesta i našem evropskom putu u korist svih građana, poslovne zajednice i mladih kojima želimo osigurati budućnost u BiH - napisao je Tegeltija.

Opredjeljenje Vijeća ministara BiH i njegovo lično je, kaže, da budu partneri svima koji rade na izgradnji  društva i unapređenju uvjeta života svakog pojedinca uz međusobno uvažavanje i poštovanje, navodi se u čestitki predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltije.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom