Servisne informacije     | 12.01.2021. 14:06 |

I sutra veći dio dana pretežno oblačno vrijeme

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. januara (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će, veći dio dana, biti pretežno oblačno vrijeme. Prolazno slab snijeg ili susnježica se očekuju u Bosni i sjeveru Hercegovine od sredine dana prema poslijepodnevnim satima. U večernjim satima razvedravanje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između -5 i -1, a na jugu BiH do 3 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 3, na jugu BiH od 6 do 9 stepeni. 

U Sarajevu će biti pretežno oblačno. Prolazno slab snijeg je moguć od sredine dana prema poslijepodnevnim satima. U večernjim satima smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka oko -3, a najviša dnevna oko 0 stepeni.

U BiH danas je u Bosni bilo oblačno. U Hercegovini je bila mala do umjerena naoblaka. 

Temperature zraka izmjerene u 13.00 sati: Bjelašnica -5, Ivan-sedlo -4, Bijeljina, Bugojno, Gradačac, Jajce, Livno i Sarajevo 0, Banja Luka, Bihać, Doboj, Sanski Most, Tuzla i Zenica 1, Drvar i Prijedor 2, Mostar i Stolac 7, Grude 8, Neum i Trebinje 9 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hdirometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta