Sport     | 12.01.2021. 15:49 |

Amela Mujezinović novi sekretar Stonoteniskog saveza BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. januara (FENA) - Amela Mujezinović je novi sekretar Stonoteniskog saveza Bosne i Hercegovine. Ona je prethodno, desetak godina, obavljala funkciju pomoćnika sekretara.

Dosadašnji sekretar Sead Pašić Paja je od 1. januara u penziji.

- Nakon više od 20 godina rada, obavljajući funkciju sekretara Saveza, Pašić će usporiti, ali i dalje će biti biti angažovan i biti prisutan u radu Saveza s obzirom na njegovo znanje i iskustvo. Napominjemo da je jedno vrijeme obavljao funkciju selektora seniorske reprezentacije te da je paralelno sa funkcijom sekretara, obavljao i funkciju komesara liga. Moramo biti ponosni na gospodina Pašića, na sve urađeno, organizaciju brojnih domaćih i međunarodna takmičenja, na sve njegove napore i doprinos razvoju stonog tenisa u Bosni i Hercegovini. Zadovoljstvo mi je bilo raditi sa sekretarom Pašićem - rekao je predsjednik Stonoteniskog saveza BiH Mirsad Pajević.

Direktor reprezentacije BiH u stonom tenisu Anes Alić izrazio je također veliku zahvalnost Seadu Pašiću za dugogodišnji angažman.

Pašić je izjavio da je Stonoteniski savez BiH postupio prema njemu vrlo korektno i da je on kao dugogodišnji stonoteniski radnik svjestan da je došlo vrijeme za penzionisanje, ali i da to sigurno neće biti potpuno povlačenje jer je stoni tenis dio i način njegovog života, saopćeno je iz Stonoteniskog saveza BiH.

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'