Stranačke aktivnosti     | 15.01.2021. 19:41 |

Priopćenje za javnost Općinskog odbora HRS-a Grude

FENA Saopćenje

Kvalitetno obrazovanje je jedan od najvrijednijih resursa kojeg možemo ostaviti budućim naraštajima. Kontrola obrazovanja je obilježje totalitarnih režima. Jesmo li na pragu takve kontrole?

HNS odavno je u službi propagande politike vladajuće stranke odnosno HDZ-a BiH, to je jasno ukoliko se samo pogleda izbor predsjedništva navedene organizacije.

Danas vidimo da na dokumentu Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa stoji logotip HNS-a. Ovaj logotip je diskriminirajući za sve koji HNS smatraju nedostojnim onoga za što se predstavlja, a to je krovna organizacija Hrvata u BiH. HNS je krovna organizacija HDZ-a BiH i njihovih koalicijskih partnera, ništa više od toga.

HRS se, u potpunosti, zalaže za neovisno školstvo bez bilo kakvog političkog utjecaja. Ukoliko dopustimo politički utjecaj u školstvu, a nažalost svjedoci smo kako se on svaki dan povećava, naša budućnost u potpunosti je dovedena u pitanje!

 

Općinski odbor Hrvatske republikanske stranke - Grude

e-pošta:oohrs.grude@gmail.com, mob: 063 521 872

Tomislav Bandić, predsjednik.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'