Najave     | 20.01.2021. 14:27 |

Webinar o poteškoćama učenja u pandemijskoj krizi

FENA Saopćenje

MEĐUGORJE, 20. siječnja (FENA) - U povodu Međunarodnog dana odgoja i obrazovanja - 24. siječnja, Sveučilište Hercegovina organizirat će webinar pod nazivom "Kako riješiti poteškoće i izazove učenja u pandemijskoj krizi", koji će se održati 23. siječnja u 9 sati.

Ovogodišnje središnje obilježavanje Međunarodnog dana obrazovanja UNESCO obilježava Međunarodnim danom pod nazivom "Oporavak i revitalizacija obrazovanja za generaciju COVID-19", u suradnji s UNESCO-vim uredom u New Yorku, UNHQ, Globalnim partnerstvom za obrazovanje i Centrom za interdisciplinarne studije (CRI), uz sudjelovanje partnera iz Globalne koalicije za obrazovanje.

Naglasak će biti na tri ključna segmenta: heroji učenja, inovacije i način financiranja. Kako bi se pridružili obilježavanju Međunarodnog dana obrazovanja, Centar za istraživanja, edukaciju, razvoj i izobrazbu (CIERI) Sveučilišta Hercegovina organizirat će spomenuti  webinar posvećen teškoćama i izazovima učenja na koji se mogu prijaviti svi odgajatelji, učitelji, nastavnici, profesori, pedagozi, ravnatelji i ostali pedagoški radnici u svim predškolskim i školskim ustanovama.

Uvodničari predavači bit će dvije psihologinje, prof. dr. Jasna Bogdanović Čurić i doc. dr. Irma Džambo, a uvodne napomene o ciljevima Međunarodnog dana odgoja i obrazovanja predstavit će voditelj Ureda za organizaciju i osiguranje kvalitete na Sveučilištu Hercegovina Marko-Antonio Brkić.

Sudjelovanje na webinaru je slobodno, potrebno je priključiti se preko vlastitog računala, laptopa ili tableta, a za prijavu dovoljno je poslati e-mail na adresu: cieri@hercegovina.edu.ba, priopćeno je sa Sveučilišta Hercegovina.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom