Najave     | 22.01.2021. 12:02 |

Sjednica Predsjedništva SOIGFBiH idući tjedan u Sarajevu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. siječnja (FENA) - Trinaesta sjednica Predsjedništva Saveza općina i gradova Federacije BiH (SOIGFBiH) održat će se u srijedu, 27. siječnja u Sarajevu, u hotelu Malak, Ilidža, u 11 sati.

Na dnevnom redu sjednice, uz ostalo, će se naći Zakon o građevinskom zemljištu, Zakon o zaštiti i spašavanju, Mišljenje o Prijedlogu Zakona o dopunskim pravima branitelja i članova njihovih obitelji Unsko-sanskog kantona,  Izvješća s 12. i 13 sjednice Komisije za izbor i imenovanja, Imenovanje predstavnika Saveza u Kongres regionalnih i lokalnih vlasti Vijeća Europe i Imenovanje člana Kantonalne komisije za program javnih investicija Zeničko-dobojskog kantona u ime Saveza općina i gradova FBiH.

Razmatrat će se i Financijski mehanizam za podršku lokalnom razvoju - javni natječaj za JLS u FBiH za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu sredstava u sklopu grant sheme "Poboljšanje dostupnosti i kvaliteta javnih usluga u općinama i gradovima u FBiH", Strategija reforme upravljanja javnim financijama FBiH 2021 - 2025, Projekt "Jačanje kapaciteta saveza općina i gradova u BiH“ te Projekt "Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH" - faza 2, Sastanak s predsjednikom Komisije za lokalnu samoupravu Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

Riječi će biti i o odgovoru Ureda Visokog predstavnika u BiH na upit Saveza o trajanju mandata izabranih dužnosnika te pripremi Izborne skupštine Saveza - predstojeće aktivnosti i najava sastanaka na razini županija, priopćeno je iz SOIGFBiH-a.                   

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom