Bosna i Hercegovina     | 22.01.2021. 16:07 |

Predsjednik FBiH primio švedsku veleposlanicu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 22. siječnja (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u posjet veleposlanicu Kraljevine Švedske u BiH Johannu Stromquist.

Tijekom posjeta veleposlanica Stromquist predstavila je aktivnosti Kraljevine Švedske u BiH, pritom istaknuvši kako su odnosi između ovih zemalja čvrsti, kako na institucionalnoj razini, tako i među ljudima, priopćeno je iz Ureda predsjednik Federacije BiH.

"Prioriteti Vlade Kraljevine Švedske su potpora BiH na putu prema europskim integracijama, te potpora u oblastima demokracije i ljudskih prava, ekonomskog razvoja, razvoja dijaloga i u oblastima okoliša i klime", kazala je veleposlanica Stromquist.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio je Kraljevini Švedskoj i veleposlanici Stromquist osobno na potpori koju pruža Bosni i Hercegovini, kazavši kako je za napredak Federacije BiH i BiH važna potpora prijateljskih zemalja kao što je Kraljevina Švedska.

Također, istaknuo je važnost jačanja demokracije, ljudskih prava i prava naroda u Federaciji BiH i BiH, te da euroatlantski put BiH nema alternativu, dodaje se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo