Bosna i Hercegovina     | 25.01.2021. 15:10 |

Čavara razgovarao s hrvatskim veleposlanikom u BiH Ivanom Sabolićem

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. siječnja (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH Ivanom Sabolićem i savjetnikom u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u BiH Mladenom Glavinom o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji i u BiH.

Riječi je bilo i o posljedicama pandemije koronavirusa, o migrantskoj krizi, te o mogućnostima unaprjeđenja postojeće dobre suradnje Republike Hrvatske i Federacije BiH.

Tijekom sastanaka razgovarano je o posljedicama potresa u Republici Hrvatskoj. Predsjednik Federacije BiH izrazio je suosjećanje i solidarnost s Republikom Hrvatskom i hrvatskim narodom, te istaknuo kako će Federacija BiH pružiti potporu Republici Hrvatskoj u sanaciji posljedica zemljotresa.

Veleposlanik Sabolić zahvalio je institucijama na svim razinama vlasti u Federaciji BiH i BiH i svima drugima koji su pomogli i pomažu Republici Hrvatskoj, odnosno njezinim stanovnicima u saniranju posljedica zemljotresa. Također, veleposlanik Sabolić potvrdio je potporu Republike Hrvatske Federaciji BiH i BiH na putu prema članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu, priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda za informiranje Predsjednika Federacije BiH.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'