FENA biznis

Telemach BH: Ponosni smo zbog plasmana košarkašica na Evropsko prvenstvo

Saopćenje, Foto FENA/Telemach BiH

Košarkašice Bosne i Hercegovine ostvarile su historijski sportski uspjeh plasiravši se poslije 22 godine na Evropsko košarkaško prvenstvo. Svi mi u Bosni i Hercegovini ponosni smo zbog njihove hrabre i požrtvovane igre, jer su košarkašice ostvarile san svake reprezentacije pružajući maksimum na košarkaškom terenu.

Želimo da uputimo najiskrenije čestitke sjajnim djevojkama i njihovoj kapitenki Milici Deuri  na maestralnoj igri i ostvarenim pobjedama, a također i selektoru Goranu Loji na mudrom rukovođenju svojim timom.

Čestitke, naravno, upućujemo i Košarkaškom Savezu Bosne i Hercegovine, čija podrška je bila od ključnog značaja za ostvarenje ovog velikog sportskog uspjeha.

Svi mi u kompaniji Telemach BH ponosni smo što smo generalnim sponzorstvom doprinijeli da ženska košarkaška reprezentacija ima adekvatne uslove da učestvuje na najprestižnijim takmičenjima. Sigurni smo da će sjajne košarkašice obradovati sve ljubitelje sporta u Bosni i Hercegovini lijepim vijestima i dobrim rezultatima i sa Evropskog prvenstva u Španiji i Francuskoj.

Želimo im puno uspjeha!

 

Kontakt informacije:


„Telemach BH” Društvo za pružanje usluga
u oblasti telekomunikacija d.o.o. Sarajevo
Džemala Bijedića 216,
71210 Ilidža, BiH

T +387 33 844 409
F +387 33 452 188
M +387 66 157 512

edina.kuric@telemach.co.ba
www.telemach.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.