Ekonomija     | 11.02.2021. 14:36 |

Produljeno važenje Srednjoročne strategije razvoja poljoprivrede u FBiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. veljače (FENA) - Vlada Federacije BiH usvojila je informaciju Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva o potrebi produljenja važenja Srednjoročne strategije razvoja poljoprivrednog sektora u FBiH 2015.-2020. za još jednu godinu, odnosno do kraja 2021. godine.

Produljenje je usvojeno zbog potrebe usklađivanja sa Strategijom razvoja Federacije BiH za razdoblje 2021. - 2027. godine te propisima o izradi strateških dokumenata u Federaciji BiH, a posebno u odnosu na dopune Uredbe o izradi strateških dokumenata u Federaciji BiH koja je propisala da postupanje institucija svih razina vlasti u FBiH po Uredbi počinje od 1. 1. 2022. godine, priopćio je Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva je zaduženo da, u skladu s Uredbom o izradi strateških dokumenata u FBiH, za Vladu FBiH pripremi Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o pokretanju procesa izrade Strategije razvoja poljoprivrednog sektora za razdoblje 2021. -2027. godine na osnovu koje će se pokrenuti i do kraja 2021. godine završiti aktivnosti na izradi nove poljoprivredne strategije, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo