Bosna i Hercegovina     | 23.02.2021. 14:35 |

Savezna policija Njemačke donirala taktičke rukavice i zaštitna odijela GPBiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. veljače (FENA) – Savezna policija Njemačke donirala je vrijednu opremu Graničnoj policiji BiH, kao što su taktičke rukavice i zaštitna odijela, ukupne vrijednosti oko 400.000 maraka.

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić istaknuo je da Savezna policija Njemačke kontinuirano pruža podršku Graničnoj policiji BiH.

- Prijateljska zemlja Njemačka prati naš rad i djelovanje od samog osnivanja ove policijske agencije i kontinuirano pruža podršku Graničnoj policiji BiH, kroz razne donacije i specijalističke obuke policijskih službenika. Naši policajci svakodnevno su izloženi pritiscima i opasnostima, a nova vrijedna donacija Savezne policije Njemačke uvelike će im pomoći u učinkovitijoj zaštiti državne granice i u borbi protiv svakog oblika kriminaliteta i suzbijanja nezakonitih migracija - izjavio je Galić.

Časnik za vezu Savezne policije Njemačke Florian Wedekind najavio da će i u idućem razdoblju biti partneri Graničnoj policiji BiH i podržavati daljnji razvoj te policijske agencije.

Dosad su realizirane brojne aktivnosti uz podršku Savezne policije Njemačke te donirane različite vrste opreme s ciljem operativnog jačanja Granične policije, a samim time povećanja opće i sigurnosti na granici, priopćeno je iz Granične policije BiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo