Stranačke aktivnosti     | 27.02.2021. 18:58 |

Saopćenje za javnost GDSBiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Građanske demokratske stranke BiH Ibrahim Spahić čestita svim državljanima BiH u zemlji i svijetu Dan nezavisnosti BiH.

Dan nezavisnosti BiH slavimo  zahvaljujući  povijesnoj opstojnosti naše zemlje i zajedničkog života,borbi za slobodu, mir i dobrobit  čovjeka , njegove porodice i zajednice .

Ponosni smo na ostvarenja svih generacija koje su  znale cjeniti vrijednosti  održavanja snage  bosanskohercegovačkog društva i države.

Želim  da se naša zemlja razvija i da  sačuvamo zdravlje naših građana.Stvarajmo tako da  unutrašnje i euroatlatske integracije jačamo  uz poštivanje bogastva  i jedinstva raznolikosti kulturnog,prirodnog, duhovnog  i historijskog naslijeđa.Živimo u vremenu planetarnih iskušenja i odgovorni smo da budemo posvećeni modernom privređivanju, znanju,nauci  i kulturi.Slavimo  1.Mart tako da  ga svi građani  i  sve ,posebno ,nove generacije,sa  radosću  i dostojanstvom dočekuju u svakom djelu naše lijepe Bosne i Hercegovine i diljem Evrope i svijeta.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'