Servisne informacije     | 28.02.2021. 09:53 |

Prognoza vremena - U BiH narednih dana sunčano, temperature do 16 stepeni

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. februara (FENA) - U Bosni danas prije podne će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U Hercegovini vedro. Vjetar u Bosni slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temepratura od 5 do 11, na jugu od 12 do 16 stepeni. 

U ponedjeljak 1. marta bit će sunčano, vjetar će biti slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu  do 6, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 stepeni. 

U utorak 2. marta bit će sunčano. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna od 9 do 13, na jugu do 16 stepeni. 

U srijedu 3. marta bit će sunčano. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 0 do 4, na jugu do 7, a dnevna od 11 do 16 stepeni. 

U četvrtak 4. marta sunčano. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 0 do 4, na jugu do 7, a dnevna od 10 do 16 stepeni, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo