Bosna i Hercegovina     | 28.02.2021. 10:34 |

Čović uputio brzojav sućuti Bandićevoj obitelji i građanima Zagreba

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. veljače (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović uputio je brzojav sućuti obitelji i svim stanovnicima Grada Zagreba, povodom smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića koji je preminuo iznenada u nedjelju rano ujutro od posljedica srčanog udara. 

- Duboko me potresla vijest o iznenadnoj smrti gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića. U ovom teškom danu i trenutcima neizrecivog bola, teško je pronaći riječi i utješiti članove obitelji.

Ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline krasile su životni put našeg Milana, a njegovim preranim odlaskom hrvatska politika i Grad Zagreb izgubili su velikog čovjeka.

Posao mu je uvijek bio na prvom mjestu. Radio je i živio za svoj Zagreb i svoje sugrađane, pri tome ne zaboravljajući svoje hercegovačko porijeklo Grude i Bosnu i Hercegovinu, koje je toliko volio, nosio u srcu i uvijek rado navratio, kako bi mu obaveze to dozvolile.

Kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u svoje osobno ime, obitelji, kao i svim stanovnicima Grada Zagreba, upućujem izraze najiskrenije sućuti - stoji u Čovićevom brzojavu.  

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo