Bosna i Hercegovina     | 05.03.2021. 15:49 |

Kordić i Nardo najavili nastavak suradnje Mostara i Montegrotta

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. ožujka (FENA) - Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u petak u Gradskoj vijećnici Silvia Narda, vijećnika u Gradskom vijeću Montegrotta i počasnog građanina Grada Mostara te osobnog izaslanika gradonačelnika Montegrrotta, u pratnji predstavnika humanitarne organizacije Auser iz prijateljskog talijanskog grada Montegrotta Terme.

Tijekom susreta Nardo je čestitao Kordiću na izboru za gradonačelnika Mostara, izrazio riječi zahvale za prijem i prenio čestitke Riccarda Mortandella, gradonačelnika Montegrotta Terme, priopćeno je iz Gradske uprave Grada Mostara.

Nardo je podsjetio gradonačelnika Kordića na prijateljstvo između dva grada koje traje više od dvadeset i pet godina te najavio da je u planu rada Grada Montegrotta nastavak suradnje na projektu razmjene 50 srednjoškolske djece Mostara i Montegrotta tijekom ljetnog raspusta.

Gradonačelnik Kordić je zahvalio na čestitkama i na svemu što su Nardo osobno i organizacija Auser te Grad Montegrotto učinili za Grad Mostar i njegove građane tijekom proteklih godina i svu humanitarnu pomoć koju su dodijelili, kao i na projektima suradnje s vjerskim zajednicama iz Mostara i na kulturnom planu s društvom sv. Ante iz Cima, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo