Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
FENA biznis     | 16.03.2021. 15:05 |

Tenderi i javne nabavke - Sve na jednom mjestu!

FENA Saopćenje

Portal Akta.ba u okviru rubrike Tenderi
PROMO Tenderi i javne nabavke - Sve na jednom mjestu!

 

Svi tenderi, javne nabavke, konkursi iz BiH, regiona, ali i EU na jednom mjestu? Zvučni nevjerovatno, ali je moguće i dostupno na portalu Akta.ba u okviru rubrike Tenderi.

«Najveća baza tendera je naša najveća prednost i svakodnevno radimo na njoj unazad 15 godina. Dnevno pregledavamo više od 1.000 izvora: Agencija za javne nabavke, sve dnevne novine, službeni glasnici FBiH, RS I KS, web stranice svih općinskih, entitetskih, državnih i međunarodnih institucija», izjavila je Dženita Latifović, urednica tendera.

Shodno tome, «paket Tenderi» obuhvata: nabavke, izmjene, poništenja, EU i međunarodne tendere, dodjele ugovora, prodaje, potraživanja, licitacije, javni pozivi, privatizacije/berze, skupštine, regulacione planove, stečajeve (prodaja imovine u stečaju, kompanije u stečaju/likvidaciji), planove nabavki, odluke o pokretanju postupaka, zakone i pravilnike.

Tražite najnovije tendere? Želite objaviti tender?

Detaljna pretraga na portalu Akta.ba omogućava da nađete tendere koji odgovaraju vašim potrebama. Tenderi su razvrstani po industrijskim granama i dostupni su iz gotovo svih branši. Fleksibilna pretraga po raznim kriterijima omogućava vam da na najbrži način dođete do željenog tendera. Također, u sklopu paketa «Tenderi» kao pretplatnik imate mogućnost objave oglasa/tendera u newsletteru i na portalu akta.ba.

Newsletter svakog dana na vaš e-mail

Za sve oni koji nemaju vremena da prate tokom dana objave na portalu, svaki dan šaljemo email s novoobjavljenim tenderima i pozivima, a koja se tiču vašeg područja interesovanja, odnosno poslovanja.

Newsletter "Akta - Tenderi" sadrži informacije o raspisanim javnim nabavkama, sve izmjene u vezi sa tenderima, kao i obavještenja o zaključenim i dodijeljenim ugovorima koji se objavljuju u Newsletteru «Dodjele ugovora».

Dodjele ugovora – ko je dobio tender i po kojoj cijeni?

Rubrika koja izaziva veliko interesovanje među korisnicima je najtransparentnija u BiH – «Dodjele ugovora» na portalu Akta.ba. Pogledajte cijenu svog konkurenta, koje su cijene roba i usluga koje nude, kome su dodijeljeni ugovori, ko je dobio tender na koji ste se prijavili?

Pratite pobjednike i upoznajte najbitnije igrače na tržištu.

«Zahvaljujući činjenici da smo na tržištu već više od 15 godina, imamo veliko iskustvo u prikupljanju i pružanju informacija o javnoj nabavci što nam omogućava da nudimo kompletnu uslugu. Ponosni smo što iste te usluge koriste na desetine hiljada kompanija i institucija širom BiH i regiona zbog kojih godišnje prikupimo i objavimo više od 54283 Tendera, odnosno 176347 Dodjela ugovora» poručila je Latifović.

Uštedite vrijeme i novac, prijavite se na besplatno probno korištenje i poslujte bolje!

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana