Sport     | 19.03.2021. 11:47 |

Karačić: Nadamo se kvalitetnoj igri i pobjedi

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 19. ožujka (FENA) – Utakmicu 22. kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Olimpik Sarajevo koja se igra u nedjelju 21. ožujka u 17 sati na konferenciji za novinare najavili su u petak trener Širokobriježana Toni Karačić i iskusni stoper Jure Obšivač.

Trener Toni Karačić istaknuo je da je raspoloženje u momčadi nakon pobjede protiv Sarajeva dobro i da spremni dočekuju ovaj susret s Olimpikom.

-Uspjeli smo se kvalitetno pripremiti i regenerirati za ovu utakmicu i atmosfera je iznimno dobra. Očekujem protivnika koji je dobar i sigurno da je naša želja da na ovu stanku odemo s pobjedom, na takav način se pripremamo i nadam se kvalitetnoj igri s naše strane - kazao je i u najavi utakmice Toni Karačić.

Trener Karačić se osvrnuo i na kadar i rekao koji igrači bi se mogli vratiti u kadar njegove momčadi, a koji su ranije bili izvan momčadi zbog ozljeda.

-Kartonirani igrači Begić i Marko Jurić, a Majić je zadobio ozljedu u utakmici protiv Sarajeva. Dobra vijest je da se Zachara priključio normalnim treninzima i on će biti sigurno u konkurenciji za ovaj susret, a i Božo Musa je počeo trenirati. Imamo još dva dana i nadam se da ćemo ih imati na raspolaganju za nedjeljnu utakmicu. Svi ostali igrači su u kadru.

Dobrom rezultatu nada se i jedan od najiskusnijih igrača u redovima Širokog Brijega koji je zbog dobre igre u derbiju protiv Sarajeva u mnogim medijima uvršten u momčad prošlog kola - Jure Obšivač.

-Mislim da skupa kao momčad igramo jako dobro. Što se tiče ove utakmice dolazi nam neugodan protivnik, ali mi znamo svoje kvalitete i ako pokažemo pravi pristup, da pozitivan rezultat neće izostati. Mislim da će ovo biti teška utakmica, ali moramo biti maksimalno koncentrirani jer ova pobjeda protiv njih (Olimpika) bi nam jako puno značila - istaknuo je Obšivač.

NK Široki Brijeg je trenutno na drugom mjestu prvenstva s 41 osvojenim bodom, dok je momčad Olimpika pretposljednja s 19 osvojenih bodova.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'