Bosna i Hercegovina     | 30.03.2021. 12:49 |

Herceg primio zamjenika ravnatelja FENE Iliju Musu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 30. ožujka (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u utorak u svom uredu novoimenovanog zamjenika ravnatelja Federalne novinske agencije (FENA) Iliju Musu.

Predsjednik Herceg je Musi uputio čestitku na imenovanju, te mu poželio uspješan rad na planu daljnjega razvitka Federalne novinske agencije.

"Vlada HNŽ-a prepoznaje važnost medija čija zadaća nije samo informirati javnost, nego i poticati na dijalog, kao i pružati potporu demokratskom razvitku cjelokupne društvene zajednice. FENA kao najcitiraniji izvor u medijskom prostoru BiH veoma kvalitetno obavlja novinsko-agencijske poslove od značaja za FBiH, te sam uvjeren u to kako će se naša suradnja nastaviti i u budućnosti", poručio je Herceg.

Zamjenik ravnatelja Musa zahvalio je na prijamu i čestitkama, te izrazio zahvalu za razumijevanjem u njihovu radu.

"Zahvaljujem na Vašoj ukupnoj potpori i dosadašnjoj dobroj suradnji, koja će biti još unaprjeđena. FENA će kao značajna karika u demokratskom razvitku društva nastaviti biti medij prenošenja informacija, ali i generator objektivnih vijesti i drugih medijskih sadržaja", kazao je Musa, objavila je Vlada HNŽ-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta