Stranačke aktivnosti     | 30.03.2021. 12:52 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 30. ožujka 2021. god.

Sastanak predsjednika Čovića s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović održao je sastanak s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Na sastanku su nazočili Nikica Tomić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB, Jasna Zlomislić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB, Lazar Martinović, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB i Dragan Radić, predsjednik HVIDR-e.

Teme današnjeg sastanaka odnosile su se na završene aktivnosti ovih krovnih udruga, kao i planirane aktivnosti i projekte te suradnju s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti kada je u pitanju braniteljska populacija.

Predsjednik dr. Čović izdvojio je važnost takve suradnje u svakom segmentu kada su branitelji u pitanju te snažnu koheziju predstavnika branitelja i svih razina nadležnih za pitanja branitelja.

Također izdvojena je i izvrsna suradnja s resorima u RH koji su se u punom kapacitetu stavili na raspolaganje za sve prijedloge i inicijative koje postoje kako bi zajedničkim snagama djelovali.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'