Bosna i Hercegovina     | 02.04.2021. 11:34 |

Mahmutbegović čestitala Uskrs

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. aprila (FENA) - Potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Melika Mahmutbegović čestitala blagdan Uskrsa svim katolicima u Bosni i Hercegovini i dijaspori, saopćeno je iz njenog ureda. 

- U povodu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, svim katolicima u Bosni i Hercegovini i dijaspori, upućujem iskrene čestitke sa željom da ga provedu u miru, veselju i blagostanju, zajedno sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima.

Kršćanski blagdan Uskrs, koji slavi život i u sebi nosi poruke nade i mira, ukazuje nam da trebamo biti više upućeni jedni na druge, kao što već vijekovima živimo na ovim našim prostorima, da trebamo istrajati u obnovi narušenog povjerenja, međusobnog uvažavanja i razumijevanja, a posebno u ovim vrlo izazovnim i teškim vremenima u kojima smo suočeni sa pandemijom koronavirusa - navela je Mahmutbegović.

Ona poručuje da zajedno treba graditi Bosnu i Hercegovinu, zajedničku vijekovnu domovinu u kojoj su se različitosti uvijek poštovale, prožimale i nadopunjavale.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo