Bosna i Hercegovina     | 02.04.2021. 12:51 |

Radmanović čestitao Uskrs

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. aprila (FENA) - Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović čestitao je Uskrs nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu, redovništvu, svim rimokatolicima i ostalim hrišćanima u Bosni i Hercegovini koji praznuju po gregorijanskom kalendaru.

- Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, Vama i vjernicima katoličke vjeroispovijesti u BiH upućujem iskrene čestitke. 

Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želim da predstojeći praznik Uskrsa provedu u zdravlju, miru, i porodičnoj sreći. Želim da ovaj najveći hrišćanski praznik bude praznik molitve i nade za izbavljenje od bolesti s kojom je suočen cijeli svijet.

Neka Hristova veličanstvena žrtva i uskrsnuće budu putokaz ne samo vjernicima, nego i svim ljudima dobre volje, za više pravde, socijalne jednakosti, mira i razumijevanja među nama.

U nadi da će nam praznik Hristovog uskrsnuća donijeti nove razloge za radost, duhovni mir i međusobno povjerenje, želim Vam srećan i blagosloven Uskrs - kaže se u Radmanovićevoj čestitki, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'