Bosna i Hercegovina     | 08.04.2021. 13:07 |

Herceg: Borsa ostvaruje rezultate vrijedne poštovanja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. travnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je u četvrtak Franju Zadru, predsjednika mostarskog Judo kluba "Borsa", Tomislava Vučića, predsjednika Skupštine i Petra Zadru, člana Kluba i najuspješnijeg sportaša Grada Mostara za 2020. godinu.

 Kao i većina sportskih kolektiva i 'Borsa', zbog pandemije izazvane koronavirusom, radi u dosta otežanim uvjetima, kazao je Franjo Zadro, predsjednik Kluba.

- Naš rad dodatno je otežan zbog činjenice da je požar u rujnu 2019. godine skoro u cijelosti  uništio naš objekt u kojem se nalazila jedna od najmodernije opremljenih teretana u Bosni i Hercegovini, a koju su koristili naši članovi. No, unatoč teškim i složenim uvjetima, mi se ne predajemo i nastavili smo naše aktivnosti, a uz potporu prijatelja Kluba, među kojima je svakako i predsjednik Vlade HNŽ-a, nadamo se skorom povratku u obnovljene prostorije - naglasio je Zadro.

Istaknuo je kako su županijskog premijera upoznali o tijeku obnove, uvjetima treniranja, te budućim planovima, izrazivši još jednom zahvalnost kako predsjedniku Hercegu, tako i cijeloj Vladi na potpori Klubu.

Herceg je istaknuo kako ga uvijek raduje susret s mladim i uspješnim sportašima, čiji rad i uspjeh nadilazi okvire županije i koji je prepoznat mnogo šire.

Naglasio je kako Judo klub "Borsa" ostvaruje rezultate vrijedne poštovanja te da s pravom može kazati kako su istinski sportski promotori Mostara, HNŽ-a i cijele Hercegovine.

- Rezultat njihovog napornog rada, ali i osobnog odricanja je i Petrov uspjeh, kojem još jednom čestitam na izboru za najboljeg sportaša Grada Mostara za 2020. godinu. Iako svi zajedno prolazimo bremenita i teška vremena, Vlada kao najveći sponzor i podupiratelj mostarskog sporta, naći će načina da u sklopu naših mogućnosti nastavi podupirati rad i ovoga Kluba, kojem želim što skoriji povratak u obnovljene prostorije kako bi mogli raditi, trenirati i stvarati nove šampione u primjerenim prostorima, adekvatno opremljenim - kazao je županijski premijer.

Na kraju sastanka, Herceg je prihvatio poziv da uskoro posjeti Judo klub "Borsa" i obiđe radove na objektu koji je u fazi obnove.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu