Bosna i Hercegovina     | 10.04.2021. 13:02 |

Udruženje građana pokrenulo akciju 'Ramazan sa starim samcima'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. aprila (FENA) - Mostarsko Udruženje građana "Zajedno za naš grad" pokrenulo je akciju "Ramazan sa starim samcima" te pozvalo i svoje sugrađane da im se pridruže kako bi zajedno obezbijedili svakodnevne iftare za postače starije životne dobi.

"Već treću godinu zaredom doniramo iftare pripremljene u našoj kuhinji postačima starije životne dobi, a akcija obuhvata i samohrane majke koje nisu u radnom odnosu a poste, ili njihovu djecu. Oni koji prate naš rad znaju za kvalitet i ljubav koju pružamo pri pripremi iftara", poručili su iz Udruženja.

Kako navode, svi oni koji žele pomoći da starijim sugrađanima težeg imovinskog stanja i ovaj ramazan budu obezbijeđeni svakodnevni iftari na kućni prag mogu dati svoj doprinos pozivom broja 17015 (donacija 2 KM), uplatom na Paypal Udruženja zajednozanasgrad1@outlook.com, uplatom na račun udruženja: 1610000130790058 Raiffeisen bank ili donacijom prehrambrenih artikala direkto u prostorije kuhinje i udruženja svakim danom u mjesecu ramazanu od 17 do 19 sati, a prije nastupanja ramazana od 9 do 13 sati.

"Ne sumnjamo da će i ove godine iftari biti bogati zahvaljujući Vašoj podršci u mjesecu ramazanu. Zajedno se može mnogo", poručili su iz Udruženja "Zajedno za naš grad".

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!