Sport     | 11.04.2021. 19:59 |

Krupa u posljednjim trenucima utakmice osvojila bod na Pecari

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 11. travnja  (FENA) – U utakmici 25. kola Premijer lige BiH na Pecari bodove su podijelili Široki Brijeg i Krupa, a rezultat je na kraju bio 2:2.

Prva ozbiljnija situacija na susretu dogodila se u 16. minuti kada su domaći imali priliku preko Jurilja koji pogađa vratnicu, a tridestak sekundi kasnije gosti dolaze u vodstvo preko Nikole Dujakovića.

U 20. minuti Široki Brijeg stiže do izjednačenja preko Zachare koji pogađa na asistenciju Medića. Dobra prilika dogodila se opet za Krupu u 28. minuti kada je Vukmanović izašao sam ispred Miškića koji je obranio njegov udarac. U 28. minuti žuti karton je nakon prekršaja dobio domaći kapetan Božo Musa. U 32. minuti Kolak brani udarac Begića nakon čega uzbuđenja više nije bilo do kraja prvog poluvremena.

Na početku drugog poluvremena u 49. minuti žuti karton dobiva gostujući igrač Čivić. U 55. minuti Vukmanović izlazi jedan na jedan s Miškićem, ali golman Širokog brani taj pokušaj, a minutu kasnije kod Krupe žuti karton je zaradio Pavlović.

Domaći dolaze do preokreta u 70. minuti kada pogađa Kristijan Medić nakon greške vratara gostiju Kolaka. Pet minuta kasnije Marko Jurić ne koristi sada veliku priliku iz blizine. Za prekršaj u napadu napadač Širokobriježana Stipe Jurić u 90. minuti dobiva žuti karton. Krupa u 93. minuti dolazi do pogotka za izjednačenje i osvaja bod na Pecari.

Nakon susreta trener gostiju Vladimir Ilić je pohvalio igru obje momčadi i izrazio zadovoljstvo osvojenim bodom.

- Čudna utakmica koja je mogla otići na jednu ili drugu stranu. Na kraju mislim da je ovo realan rezultat. Mi smo prošlu utakmicu izgubili dva boda, sad smo osvojili bod u posljednjim minutama, to je nogomet. Večeras su svi mogli uživati u utakmici. Čestitam igračima Širokog što nisu zadržavali vrijeme kad su imali vodstvo - rekao je Ilić.

Trener Širokobriježana Toni Karačić  čestitao je Krupi na osvojenom bodu i zaželio sreću u nastavku natjecanja.

-  S rezultatom sigurno nismo zadovoljni, a Krupa je bila dosta opasna. Prvo poluvrijeme je bilo na visokoj razini s obje strane. U drugom poluvremenu nismo imali mirnoće u napadu. Bez obzira na to što smo na kraju primili gol, činjenica je da smo bili u nekom grču. Na kraju, većinom kada momčad napada iz nekih standardnih situacija i iz nekih otpadaka, postigli su pogodak i ja im želim čestitati i poželjeti sreću u nastavku prvenstva. Na nama je da povučemo stvari, analiziramo i što bolje se pripremimo za sljedeću utakmicu - rekao je Karačić.

Široki Brijeg u sljedećem kolu na Pecari dočekuje Velež, dok će Krupa bodove za ostanak u Premijer ligi tražiti protiv Slobode na svom terenu.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo