Bosna i Hercegovina     | 13.04.2021. 13:00 |

Kordić: Emil Markić uvijek će imati potporu Grada Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. travnja (FENA) - Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici mostarskog boksača Emila Markića.

Markić je upoznao gradonačelnika o pripremama za predstojeći dvoboj koji će se održati 24. travnja u Londonu, a gdje će se boriti protiv Britanca Calluma Johnsona za WBO Global naslov prvaka u poluteškoj kategoriji, te se zahvalio na konkretnoj pomoći koju je imao od Grada.

Gradonačelnik Kordić zaželio je mostarskom boksaču svaku sreću i pobjedu u predstojećoj borbi te osvajanje titule te zahvalio na svemu što Markić čini u promociji sporta kao i Mostara, od kojeg će uvijek imati potporu u ostvarivanju sportskih uspjeha, priopćeno je iz Grada Mostara.

Emil Markić boksom se počeo baviti 2000. godine. Profesionalac je od 2012. godine te je dva puta osvojio WBO europski pojas prvaka u poluteškoj kategoriji, ali nikad nije branio te titule.

Trenutno je u nizu od sedam pobjeda, a posljednji poraz nanio mu je Umar Salamov 2017. godine. Na Box Rec ljestvici u poluteškoj kategoriji, Britanac zauzima 13. poziciju, a Markić je na 81. mjestu, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu