Bosna i Hercegovina     | 13.04.2021. 18:36 |

Studentski zbor SUM-a organizira online radionicu o bontonu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. travnja (FENA) - Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru (SUM) organizirat će 15. travnja u 16 sati online radionicu o bontonu koji bi trebali koristiti svakodnevno. 

Cilj radionice je ukazati na značaj ključnih komunikacijskih vještina za ponašanje u svakodnevnom okruženju, kao i za poslovne ljude kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Poseban naglasak je na ključnim komunikacijskim vještinama neophodnim svim poslovnim ljudima koji u komunikaciji s kolegama, klijentima i drugim osobama u poslovnim odnosima često predstavljaju prvi dojam o instituciji, poduzeću, ustanovi, ili udruzi, priopćili su iz Studentskog zbora.

"'Bonton naš svagdašnji' je naziv koji sam dala ovoj radionici. Smatram kako je, i uistinu jest tako, bonton jako bitan. O bontonu nas uče još od malena, a  četiri čarobne riječi kojima su nas učili, ostale su čarobne i u velikom broju slučaja netaknute. No, smatram kako osim četiri čarobne riječi, postoji tu još dosta čarolije koju treba opipati, posebno u poslovnom svijetu, a ova radionica je izvrsna prilika za studente koji koračaju na poslovnu scenu“ , kazala je koordinatorica za kulturu Studentskog zbora SUM-a Marija Bagarić.

Radionice će voditi doc. dr. sc. Ivona Čarapina-Zovko i doc. dr. sc. Ivana Primorac Bilaver, najavili su organizatori.

Poveznica za online radionicu je: http://meet.google.com/qpy-sxtb-vsr

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo