Bosna i Hercegovina     | 14.04.2021. 09:26 |

Grad Mostar počeo s izgradnjom kanalizacijske mreže naselja Opine

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. travnja (FENA) - U tijeku je realizacija projekta izgradnje dvojnih primarnih kanalizacijskih kolektora u središnjem dijelu grada Mostara u okviru "WATSAN projekta FBiH - T6: Sekundarna kanalizacijska mreža naselja Opine i spoj na glavne kolektore hotel Mostar i Opine".

U dijelu koji obuhvaća sekundarnu kanalizacijsku mrežu naselja Opine planirano je izvesti mrežu koja će izvršiti spajanje postojećih stambenih i poslovnih objekata na već izgrađenu  primarnu kanalizacijsku mrežu, a projektom planirani obujam mreže ukupne je dužine od 13.000 metara cijevi različitih profila u vrijednosti od 832.347,16 maraka, bez PDV-a. Očekivani završetak radova je kraj listopada tekuće godine, priopćeno je iz Grada Mostara.

U dijelu koji se odnosi na spoj kanalizacije naselja Opine na glavni lijevoobalni kolektor primarnih kanalizacijskih kolektora, planirano je izgraditi novi vod koji će spajati kanalizacijsku mrežu naselja Opine s postojećim kolektorom.

Projektom planirana dužina ovog voda je 1.100 metara promjera cijevi DN 400 mm i DN 300 mm u ukupnoj vrijednosti od 258.408,08 maraka bez PDV-a.

Očekivani završetak radova je također kraj listopada ove godine. Radove izvode građevinska poduzeća HP Investing, Amitea i Izgradnja Tojaga, stoji u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!