Ekonomija     | 15.04.2021. 10:54 |

'Prvi bh. online sajma namještaja' od 15. do 20. maja

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 15. aprila (FENA) - Privredna komora FBiH i predstavnici prve bh. online platforme za promociju i prodaju namještaja i asesoara za dom - namjestaj.shop, postigli su sporazum o saradnji i partnerstvu u organizaciji "Prvog bh. online sajma namještaja" koji će biti održan od 15. do 20. maja ove godine.

Istaknuto je da je godina pandemije i izolacije u mnogome promijenila načine na koje se organizira svakodnevan život i društvo, te je utjecala na načine na koje ljudi razmišljaju i komuniciraju, kako nude usluge i traže proizvode, a utjecala je i na razmjenu i trgovinu.

Potpredsjednik Privredne komore Mirsad Jašarspahić je naveo da će Komora pružiti stručnu i profesionalnu podršku u organizaciji sajma, priželjkujući skori povratak na "staro normalno", te da saobraćanje putem digitalnih medija ostane jedan od tokova komunikacije. 

U danima sajma bit će upriličena konferencija drvno-prerađivačkog sektora, posebno značajanim za proizvođače i prodavače namještaja u BiH. Privredna komora FBiH, ali i drugi učesnici konferencije predstavit će svoj rad uz pozitivne priče iz prakse, kao i značaj održivosti i jačanja tog sektora.

Sajam će biti zatvoren dodjelom zajedničke nagrade Komore i platforme namjestaj.shop za proizvođače, najavljeno je iz PKFBiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo