Stranačke aktivnosti     | 16.04.2021. 18:16 |

Priopćenje za javnost HS-a BiH

FENA Saopćenje

Priopćenje za javnost

Afera za aferom uz non-paper prilog, previše je ovdje igara, kruha malo a lijeka ni za lijeka.

Dok broj oboljelih u Bosni i Hercegovini od covid-19 vrtoglavo raste a broj umrlih prelazi preko sedam tisuća domaći i strani političari skreću nam pozornost na non-paper. Samo ime non-paper govori da dokument ne postoji ali to ne znači da na ovim prostorima nema domaćih izdajnika i stranih plaćenika koji BiH žele podijeliti. Prijetnje o podjeli slušamo posljednjih godina a svi oni koji se pozivaju, na samo njima poznate razloge, trebali bi znati da se ne može dijeliti što je ukradeno, oteto ili ratnim pohodima i krvlju osvojeno. Takva podjela nije izraz želje naroda koji na tom području žive nego onih koji žele ozakoniti kriminal u svojim tornitetima koji ih drži na vlasti a vrijeme im ističe.

Na samom početku korona krize, kada je broj zaraženih bio dalekoo manji kupovali su nam za naš novac skupe šatore za bolnice na otvorenom u kojima se mogu održavati samo derneci i koncerti te respiratore koje ne možemo koristiti dok nam sugrađani, prijatelji i najbliži umiru.

Na žalost dok ozbiljne države i njihovi čelnici vode brigu o nabavi cjepiva nama u BiH jedino što ovih dana dođe je non-paper ili neka donacija koja bi nas mogla skupo koštati.

Građanima BiH može, treba i mora pomoći EU od koje zahtijevamo ozbiljnije korake te pozivamo da sve one koji osporavaju genocid te zagovaraju podjelu jedne suverene, međunarodno priznate države, koja je nesporno dio europskog teritorija, stavi na crnu listu, blokira račune i zabrani kretanje jer su takvi opasniji od korone i bilo kojeg drugog virusa.

 

Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom