Bosna i Hercegovina     | 16.04.2021. 20:06 |

U školama ZHŽ-a redovna nastava za učenike završnih razreda

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 16. travnja (FENA) - U Zapadnohercegovačkoj županiji od ponedjeljka i utorka u školu kreću učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, odlučeno je nakon sastanka županijske ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Ružice Mikulić i ravnatelja srednjih i osnovnih škola.

Kako se navodi, dogovoreno je kako u ponedjeljak, 19. travnja i utorak, 20. travnja u školu kreću učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, odnosno učenici 9. razreda, te trećih (strukovna škola) i četvrtih (četverogodišnja i gimnazija) razreda u srednjoj školi.

Učenici ostalih razreda će krenuti od srijede, 21. travnja, s redovnom nastavom ako dnevna izvješća Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ-a o brojkama zaraženih budu u opadanju.

 Nastava u većim razredima bi se odvijala u dvije grupe po ranijem modelu, a gdje su manji razredi nastava bi išla redovito u normalnom tijeku.

 Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ZHŽ-a je u kontaktu sa Zavodom kako bi donijeli iduće odluke o početku nastave.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana