Sport     | 18.04.2021. 21:14 |

Velež slavio protiv Širokog na Pecari

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 18. travnja (FENA) - U derbiju 26. kola nogometne Premijer lige BiH na Pecari je večeras FK Velež Mostar savladao NK Široki Brijeg rezultatom 2:0.

Prva ozbiljnija situacija na susretu već u 2. minuti donijela je pogodak za Velež kojeg postiže Nemanja Anđušić, a asistenciju je upisao Brandao.

U 25. minuti Georgijević je bio u izglednoj prilici nakon ubačaja Radovca, ali je prebacio gol Širokog. Bogdanović je u dva navrata obranio opasne udarce Ikića i Zachare u 28. minuti. U prvom poluvremenu dodijeljena su tri žuta kartona i to sva tri gostujućim igračima Hasanoviću, Vehaboviću i Cheshmedjievu.

U 54. minuti dobar potez Vukoje koji je izbacio jednog svog čuvara i pucao, ali je njegov udarac blokiran. Minutu kasnije na drugoj strani se u odličnoj prilici našao Georgijević, ali nije šutirao iz samo njemu znanog razloga i lopta mu je pobjegla.

Zachara je s 25 metara šutirao, ali golman gostiju to brani.

U 77. minuti dosuđen je jedanaesterac za Velež, ali Miškić brani udarac Brandau. Široki je do kraja pritiskao, ali nisu uspjeli do pogotka iz svojih prilika.

U 90. minuti još jedan jedanaesterac za goste kojeg ovog puta zabija Zvonić.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo