Stranačke aktivnosti     | 23.04.2021. 15:46 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

OO SDS Nevesinje: Zahvalnost Vučiću zbog najavljenih donacija u Nevesinje


Opštinski odbor SDS Nevesinje se zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog najavljenih donacija Republike Srbije opštini Nevesinje.

„Svjesni težine situacije u kojoj se nalazi naša opština, prije svega zbog zapostavljenosti od strane Vlade Republike Srpske, kao i nedostatka kapitalnih investicija, želimo da se zahvalimo gospodinu Vučiću, jer je pokazao poseban osjećaj za svoj narod sa druge strane Drine", poručili su iz Opštinskog odbora SDS Nevesinje.

Oni su podsjetili da Vlada Republike Srpske nije realizovala projekte koji su najavljivalni u Nevesinju.

„Ipak, zarad istine, valja podsjetiti javnost da se radi o projektima koji su već duže vremena najavljivani pred svake izbore, prije svega tu se radi o dionici Magistralnog puta Nevesinje-Mostar, zatim obećanje dato nakon zemljotresa koji je pogodio našu opštinu, gdje je obećana pomoć Nevesinju, prije svega za obnovu Muzičke škole.“, kažu u SDS Nevesinje.

Oni su pozvali Vladu Republike Srpske da realizuje obećane projekte.

„Uz svu zahvalnost gospodinu Vučiću, voljeli bi smo da novac koji je namijenjen opštini Nevesinje bude preusmjeren za druge kapitalne projekte, a da Vlada konačno počne da ispunjava obećano narodu, te da preuzme na sebe sanaciju puteva i škole. Ne bi smo željeli se opet desi nama dobro poznata priča sa dobrotvorom Mihajlom Labalom, koji je uložio svoj novac u izgradnju moderne bolnice u Nevesinju, da bi vlasti to pripisale sebi“, poručili su iz OO SDS Nevesinje.


Sektor za politiku i medije SDS

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'