Ekonomija     | 02.05.2021. 09:34 |

Velik interes proizvođača za izlaganje na Prvom bh. online sajmu namještaja

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. maja (FENA) - Menadžment kompanije SimPerfect u čijem vlasništvu je i platforma namjestaj.shop ovih dana finalizira pripreme za održavanje “Prvog bh. online sajma namještaja” koji će okupiti proizvođače i prodavače pločastog i tapaciranog namještaja te proizvođače i prodavače dekora i kućanskog asesoara.

Podršku organizaciji ovog sajma koji će biti održan od 15. do 20. maja najavila je Privredna komora Federacije BiH, kao i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.

-Činjenica da živimo u vremenu pandemije koronavirusa te da je naše kretanje djelimično ograničeno bila je motiv da organiziramo 'Prvi online sajam namještaja'. Posjetitelji će imati priliku pogledati namještaj, razgovarati s prodavačima i proizvođačima, prisustvovati određenim stručnim sesijama koje će organizirati naši partneri iz Privredne komore FBiH i Vanjskotrgovinske komore BiH, kazala je direktorica Sajma Samira Avdić.

Organizatori navode da će tokom sajma biti omogućena i usluga enterijer i dizajn studija, a sajam će biti zatvoren dodjelom nagrada proizvođačima i posjetiocima.

-Naše posjetitelje i kupce očekuju velike pogodnosti i popusti na izložbene komade, ali i premijerno predstavljanje novih kolekcija. Namjestaj.shop, prva bosanskohercegovačka online platforma za promociju i prodaju namještaja, na ovaj način postaje nezaobilazno mjesto za sve one koji proizvode i prodaju u industriji namještaja, kazala je Ajla Žujo Demirović, PR Sajma.

Svi zainteresirani izlagači namještaja svoju prijavu za učešće na Sajmu mogu popuniti online na registracijskom panelu.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'