Servisne informacije     | 05.05.2021. 09:12 |

Narednih dana u BiH umjereno do pretežno oblačno i toplo vrijeme

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. maja (FENA) - Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda FBiH sutra, 6. maja, u Bosni i Hercegovini bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Na sjeveru i sjeveroistoku zemlje vjetar istočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stupanj.

Također, i u petak 7. maja, u našoj zemlji očekuje se pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana u Bosni se očekuje slaba kiša ili lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23, a na jugu do 25 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u subotu, 8. maja, bit će malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, na jugu do 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, a na jugu do 24 stupnja, saopćeno je iz FHMZFBiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo