FENA biznis

U toku je nagradni konkurs Raiffeisen banke za pravna lica

Saopćenje, Foto Fena/Raiffeisen banka

„Ulažemo u Vaše ideje za online biznis“
Konkurs organizovan uz podršku kompanije Visa
 

(Sarajevo, 05.05.2021.) –„Digitalna transformacija mijenja način poslovanja, kreira nove mogućnosti i nove oblike interakcije s kupcima. Kako bismo našim klijentima pružili podršku za dalji razvoj online nastupa i prodaje, organizovali smo nagradni konkurs na koji se mogu prijaviti pravna lica registrovana na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja posjeduju online prodavnicu. Klijenti imaju mogućnost da osvoje besplatnu e-pay integraciju online prodavnice uz jednogodišnje održavanje“, saopšteno je iz Raiffeisen banke.  

 

Raiffeisen banka je u saradnji sa kompanijom Visa organizovala nagradni konkurs čija je svrha podsticanje razvoja online poslovanja pravnih lica u Bosni i Hercegovini. Konkurs traje do 18.06.2021. godine i do tada će 30 kompanija osvojiti besplatnu e-pay integraciju online prodavnice uz jednogodišnje održavanje, te brojne druge pogodnosti.

 

„Uspostavljanje kvalitetnog digitalnog prisustva i formiranje online kanala prodaje su od presudnog značaja za upravljanje biznisom koji ide ukorak s vremenom, prati sve veće interesovanje potrošača za online kupovinom, ali je i u prilici da obezbijedi kontinuitet poslovanja i u vanrednim okolnostima poput pandemije. Kompanija Visa je izuzetno posvećena pružanju podrške preduzećima u namjeri da im pomogne da kroz ostvarenje punog digitalnog potencijala pronađu nove kategorije kupaca i ostvare dobre poslovne rezultate uprkos pandemiji. U tom smislu, sa velikim zadovoljstvom podržavamo ovu inicijativu Raiffeisen banke i spremni smo da sopstvena znanja i resurse upotrijebimo za digitalizaciju prodaje kod 30 najsretnijih kompanija“, izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Više informacija dostupno je na VIDEO

 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Belma Hadžiomerović (033 287 452, belma.hadziomerovic@raiffeisengroup.ba),

Amra Tabaković (033 287 655, amra.tabakovic@raiffeisengroup.ba) ili

Irma Ahmetspahić (033 287426, irma.ahmetspahic@raiffeisengroup.ba)

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.