Stranačke aktivnosti     | 07.05.2021. 17:18 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

FENA Saopćenje

DF Novi Grad Sarajevo:  Ljudi koji izdaju Bogićevića zaslužuju Dragu Jurića i Bajru Bibera

Općinsko vijeće Novi Grad Sarajevo danas je dobilo novu većinu zahvaljujući Dragi Juriću i Bajri Biberu.

Nakon što su uz podršku SDA dobili mandate u Gradskom vijeću, od mlađe reprezentacije SDA koja se predstavlja kao NIP, dobili su komisije Gradskog vijeća koje su zahtijevali da bi uspostavili novu većinu u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo.

To je potpuno očekivano od političkih trgovaca i parazita kakvi su Biber i Jurić ali djelima "Harkane", SDA-ovi disidenti  pokazuju da su spremani na iste metode koje su prethodno ustanovili u SDA dok su svi bili kao nokat i meso. 

DF Novi Grad Sarajevo od nove većine očekuje da što prije realizuju sve svoje ciljeve: zaposlenje Biberovog sina i Jurićevih mušterija nakon čega će ova dvojica, podižući ulog, pregovarati formiranje neke nove većine koja će ispunjavati njihove želje. 

Skrećemo pažnju Tužilaštvu na planirana zaposlenja, naročito osoba iz Novog Grada, koja ovih dana odobrava još jedna "najbolja" Vlada KS u okviru koje na "hladnom pogonu" obitavaju ministri čije je resore osporio Ustavni sud FBiH. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta