Bosna i Hercegovina     | 11.05.2021. 15:52 |

U Zapadnohercegovačkoj županiji ukinut policijski sat

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 11. svibnja (FENA) – Stožer civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) u utorak je na izvanrednoj sjednici donio odluku o ukidanju policijskog sata koji je u toj županiji od 21. travnja bio od 23 sata do 5 sati ujutro.

Potvrdio je to ravnatelj Uprave civilne zaštite ZHŽ-a Drago Martinović na današnjoj konferenciji za medije navodeći da ta odluka stupa na snagu od srijede.

-Stožer civilne zaštite ZHŽ-a je na sjednici donio odluku o ukidanju mjere ograničenja kretanja građana na području  te županije. Tako da od sutra građani nemaju ograničenje kretanja koje je dosada bilo na snazi od 23 do 5 sati ujutro - kazao je Martinović.

On je dodao da na snazi ostaju još neke mjere kojima se ograničavaju okupljanja. 

-Ostaje na snazi ograničenje za organizirana okupljanja više od 100 ljudi, prilikom kojih će organizatori, pravne i fizičke osobe morati prijaviti događaj županijskom Zavodu za javno zdravstvo – naglasio je Martinović.

Istaknuo je da se Stožer civilne zaštite ŽZH vodio, kao i dosada, preporukama struke oko donošenja i ukidanja epidemioloških mjera.

- Mi se vodimo uputama Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ-a i Ministarstva zdravstva rada i socijalne skrbi i po njihovim preporukama mi razmatramo ove mjere - naveo je Martinović.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!