Bosna i Hercegovina     | 12.05.2021. 11:39 |

Novalić: Obilježimo Bajram njegujući zajedničke vrijednosti i činimo dobro prema svima

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. maja (FENA) - Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je, uime Vlade FBiH i svoje lično, uputio čestitku povodom predstojećeg Bajrama.

- Svim muslimanima čestitam Ramazanski bajram, uz želje da ga provedete u dobrom zdravlju i rahatluku, u krugu porodice i svojih najbližih - navodi se u čestitki.

Poručuje da međusobnim uvažavanjem, u duhu naše kulture i tradicije, obilježimo Bajram njegujući zajedničke vrijednosti i činimo dobro prema svima, a naročito prema onima kojima je naša pomoć potrebna.

- Siguran sam da je ovaj veliki blagdan, koji nastupa nakon mjeseca posta, ojačao našu vjeru te nas ponukao da strpljenje i odlučnost usmjerimo u stvaranje bolje budućnosti za sve. Iako epidemiološka situacija pokazuje poboljšanje, i ovaj Bajram obilježavamo uz poštivanje mjera koje proporučuju zdravstveni stručnjaci, pazeći tako na svoje i zdravlje drugih. Uz želje da Vas ispuni posebno radošću, upućujem vam najljepše i najiskrenije želje”, kaže se u čestitiki premijera Novalića - navodi se u čestitki premijera Novalića.

 

 

 

(FENA) F. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo